Na Rabu preventivno-edukativna akcija „Motociklom u život“

Slika motocikl.jpg

Foto: Ilustracija

Sutra, 21. travnja s početkom u 13 sati u gradu Rabu će se održati preventivno-edukativna akcija „Motociklom u život“, u sklopu koje će biti održano predavanje s temom sigurnosti u prometu. Predavanje će se održati u dvorani zimskog kina. Predavanje organizira Moto klub „Arba Riders“ iz Raba, a provoditelj akcije je Županijski savjet za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije.

Predavači će biti Loris Valjan - motociklistički as, ujedno i voditelj akcije, Boris Skeledžić - načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU primorsko-goranske, predsjednik županijskog savjeta, Livio Hubička - voditelj ispitnog centra HAK-a, dopredsjednik županijskog savjeta, prof. dr. sc. Darko Ledić, neurokirurg KBC-a Rijeka, Lokalitet Sušak.

Ova akcija tradicionalno se provodi od 2005. godine, a podijeljena je na teoretski i praktični dio. Policijska uprava primorsko-goranska akciji se i ovaj put pridružila s ciljem smanjivanja najtežih posljedica prometnih nesreća, u čemu vozači motocikala i mopeda, nažalost, imaju značajan udio.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju predavanju, kako bi svi doprinijeli većoj sigurnosti u prometu na cestama.



Stranica