Motociklist teško ozlijeđen u nesreći na Krasici

Slika /motociklist.jpg

Vozači motocikala i mopeda su jedna od najugroženijih skupina u prometu pa apeliramo na sve vozače da budu vrlo oprezni i dosljedni u poštivanju prometnih pravila kako ne bi došlo do izazivanja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama

FOTO: Ilustracija
 
Jučer, 12. travnja oko 19 sati, u Krasici na području Bakra dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 18-godišnji vozač motocikla.
 
Očevidom je utvrđeno kako je 18-godišnjak upravljajući neregistriranim motociklom marke Aprilia, kretao se iz smjera Praputnjaka prema Škrljevu te je dolaskom do raskrižja s ŽC 5059 na njega naletjelo osobno vozilo marke Renault, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin.

Spomenuti vozač je ulazeći u raskrižje oduzeo prednost prolaska motociklistu i udario ga nakon čega je motocikl odbačen u lijevu stranu gdje je udario u parkirano osobno vozilo marke Honda, riječkih registracijskih oznaka, dok je motociklist pao na kolnik.

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći, 18-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka te su mu dijagnosticirane teške ozljede.
 
Ponovo podsjećamo da su vozači motocikala i mopeda jedna od najugroženijih skupina u prometu pa apeliramo na sve vozače da budu vrlo oprezni i dosljedni u poštivanju prometnih pravila te propisa kako ne bi došlo do izazivanja prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Stranica