​Mali Lošinj: U prometu zatečen recidivist bez vozačke dozvole

Slika /A%20Nove%20Fotke/prometna.jpg

U prekršajnom postupku protiv 57-godišnjaka nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 2.650 eura i privremeno oduzimanje osobnog vozila

FOTO: Ilustracija
 
U prekršajnom postupku protiv 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, prema optužnom prijedlogu policije Općinski sud u Rijeci, Stalna služba u Malom Lošinju, donio je presudu zbog počinjenih prekršaja u prometu.
 
Riječ je o recidivistu kojega je policija zaustavila u središtu Malog Lošinja u utorak, 31. siječnja, oko 12.30 sati, kada je upravljao osobnim vozilom marke Audi, zagrebačkih registracijskih oznaka. Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja u vrijeme važeće zabrane, odnosno bez vozačke dozvole, a koja mu je poništena još u listopadu 2022. godine temeljem prikupljenih negativnih bodova u dosadašnjim prekršajnim postupcima.

Policija ga je privela na postupanje te po završetku protiv njega podnijela optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Nadležni Sud izrekao mu je novčanu kaznu od 2.650 eura, kao i privremeno oduzimanje osobnog vozila.

Stranica