Krali sekundarne sirovine

Slika primgor-policija.jpg

 Okončanim kriminalističkim istraživanjima policija je otkrila počinitelje, pa je tako otkrila da je 76-godišnjak s područja općine Čavle s gradilišta ukrao 50 željeznih podupirača i jelove grede. Kaznenim

Foto: Ilustracija

Na području III. policijske postaje Rijeka zabilježena su dva događaja u kojima su od 1. srpnja do 23. kolovoza ukradene sekundarne sirovine.

Okončanim kriminalističkim istraživanjima policija je otkrila počinitelje, pa je tako otkrila da je 76-godišnjak s područja općine Čavle s gradilišta ukrao 50 željeznih podupirača i jelove grede. Kaznenim djelom krađe oštetio je trgovačko društvo s područja općine Čavle za oko 5 000 kn. Metalne podupirače 76-godišnjak je prodao u otkupnoj stanici na Kukuljanovu za iznos od 280 kn, a u njegovoj garaži pronađena i jedna jelova greda.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka razriješili su i krađu 400 kg metalnih prirubnica iz otvorenog skladišta tvrtke za obradu metala s područja općine Čavle. Otkriveno je kako su prirubnice ukrale dvije osobe s područja Rijeke, kod kojih su i pronađeni ukradeni predmeti vrijedni oko 4 000 kn.



Stranica