Krađe na plažama

Slika auto_policija04.jpg

Foto: Ilustracija

Opatijska policija okončala je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana koji su s kupališta na području Opatije ukrali predmete na štetu 33-godišnjakinje i 23 godišnjaka iz Rijeke. Istraživanje je otkrilo kako su 23. lipnja na plaži Lido otuđili mobitel, sunčane naočale, ključeve automobila i novčanik s novcem, bankovnim karticama i osobnim dokumentima. Na istoj plaži slijedeći dan ukrali su torbicu u kojoj se nalazio mobitel, novac i dokumenti. Veći dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Zbog počinjenih kaznenih djela krađe počinitelji se prijavljuju nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, 24. lipnja na otoku Krku u Njivicama nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s novcem i osobnim dokumentima 37-godišnjakinji iz Varaždina. Policijski službenici otkrili su se predmeti nalazili u vozilu parkiranom nedaleko plaže Kijac.

Krađom je oštećen i 31-godišnji državljanin Njemačke kojemu je nepoznati kradljivac 22. lipnja s plaže u Baškoj otuđio torbicu u kojoj se nalazilo domaći i strani novac, muški i ženski sat, zlatni nakit i dva mobitela. Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 000 kn.

Također na otoku Krku, kaznenim djelom krađe oštećen je 23-godišnji državljanin Slovenije, kojemu je kradljivac 25. lipnja na bašćanskoj plaži ukrao torbu s mobitelima, ključevima automobila i osobnim ispravama.

Policija traga za kradljivcima i ukradenim predmetima.



Stranica