Krađe iz apartmana

Slika www.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj provode kriminalističko istraživanje vezano za tri krađe iz apartmana, evidentirane 24. srpnja. Tako je kaznenim djelom krađe oštećen 46-godišnji državljanin Njemačke, kojemu je

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj provode kriminalističko istraživanje vezano za tri krađe iz apartmana, evidentirane 24. srpnja. Tako je kaznenim djelom krađe oštećen 46-godišnji državljanin Njemačke, kojemu je nepoznati kradljivac iz apartmana u Velom Lošinju ukrao mobitele i novac. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 6 000 kn.

U mjestu Belej na otoku Cresu provalama su oštećeni strani državljani Italije i Švicarske. Policija je obavila očevide i utvrdila da su 45-godišnjem Talijanu kaznenim djelom teške krađe otuđeni mobiteli novac i drugi predmeti vrijedni oko 17 000 kn. Teška krađa počinjena je i na štetu 43-godišnjeg Švicarca, kojemu je iz apartmana počinitelj ukrao nakit, novac i druge predmete. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 8 000 kn.



Stranica