Kazneno prijavljen za prijetnju, protupravnu naplatu i zlouporabu droge

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Osumnjičeni 30-godišnjak je kazneno prijavljen za počinjenje dva kaznena djela prijetnje, protupravne naplate i za djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama 

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.
 
Policija ga sumnjiči da je tijekom 14. veljače na širem području Crikvenice počinio kazneno djelo na štetu 76-godišnjeg hrvatskog državljanina uputivši mu ozbiljne prijetnje. Uz to se sumnjiči da je istog dana prijetio i drugoj osobi pa mu oduzeo mobitel kako bi protupravno naplatio potraživanje od par stotina kuna, a k tome joj je i prodao drogu marihuanu vrijednosti nekoliko stotina kuna.
 
Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela prijetnje, protupravne naplate, kao i za djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica