​Kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika /A%20Nove%20Fotke/drogarab1.JPG

Pretragom doma i prostorija kojima se 26-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeno je 180 grama droge marihuana, pakirane u manjim vrećicama, digitalna vaga te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.
 
U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 26-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je pronađeno 180 grama droge marihuana, pakirane u manjim vrećicama, digitalna vaga, kao i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
Osim navedenog, istraživanjem je utvrđeno da je tijekom prošle 2020. i ove godine, osumnjičenik na području Rijeke u nekoliko navrata prodao drogu marihuanu drugim osobama.
 
Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica