Jure Anđelić iz Cresa dobitnik nagrade Turističke zajednice Kvarnera

  • Slika /vijesti/2019/AN%C4%90ELI%C4%86-MIN-I%20OSTALI.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Voditelj PI Cres Jure Anđelić dobitnik je nagrade na prijedlog Turističke zajednice Grada Cresa za izvrsnu kooperativnost i profesionalnost 

FOTO: PU primorsko-goranska
 
U okviru obilježavanja Kvarnerskih dana turizma, jučer su u Opatiji dodijeljene godišnje nagrade Turističke zajednice Kvarnera u više različitih kategorija. Između drugih laureata, kao djelatniku godine u kategoriji „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“ za zanimanje policajac, nagrada je dodijeljena Juri Anđeliću, voditelju ispostave Cres Policijske postaje Mali Lošinj.

Nagrada u spomenutoj kategoriji dodjeljuje se svim zaslužnim djelatnicima koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao kvalitetnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji čime potiču cjelokupnost uspješnosti hrvatskog turizma.
 
Voditelj Jure Anđelić dobitnik je nagrade na prijedlog Turističke zajednice Grada Cresa za izvrsnu kooperativnost i izniman doprinos u rješavanju prometne i druge problematike na creskom području tijekom cijele godine, a posebice u vrijeme turističke sezone. To pokazuje koliko je element sigurnosti prepoznat u javnosti kao jedan od značajnijeg segmenta u provedbi turizma.
 

Jure Anđelić više je od deset godina na rukovodećim radnim mjestima u PP Mali Lošinj gdje je prilikom obavljanja svojih dužnosti redovito u kontaktu s građanima i turistima te s predstavnicima drugih institucija tijekom turističke sezone kojima svojim profesionalnim pristupom pomaže savjetima i uputama. Za vrijeme turističke sezone aktivno sudjeluje u pripremi i organizaciji brojnih preventivnih aktivnosti u koordinaciji s drugim ustanovama i nadležnim tijelima, čime uvelike doprinosi ugodnom i sigurnom boravku građana i turista na creskom području te ujedno predstavlja otok Cres kao sigurnu turističku destinaciju.
 
Dobiveno Priznanje Turističke zajednice Kvarnera koje HTZ sa svojim lokalnim predstavnicima već tradicionalno provodi, pokazuje važnost suradnje policije u civilnoj zajednici koja u konačnici množi i donosi izvrsne rezultate. Stoga i predstavlja kako priznanje, tako i obvezu ne samo voditelju Anđeliću i Policijskoj postaji Mali Lošinj s ispostavom Cres, već i policijskom sustavu u cjelini koji će i nadalje  doprinositi kvaliteti Hrvatske kao turističke destinacije.
 
U Ministarstvu unutarnjih poslova kriminalist Anđelić je od samog početka stvaranja policijskih postrojbi Republike Hrvatske raspoređen na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske. Svih godina djeluje u Policijskoj postaji Mali Lošinj, a u Domovinskom ratu 1991. godine je kao policajac i branitelj sudjelovao na ličkom ratištu, dok je 1995. godine za vrijeme VRO „Oluja“ bio i na dalmatinskom bojištu. Nositelj je Spomenice Domovinskog rata.
 
 

Stranica