Javnosti predstavljeni novi načelnici policijskih postaja

Slika policija.jpg

Foto: PU primorsko-goranska

Danas je u Policijskom domu u Rijeci održana izvanredna konferencija za novinare, na kojoj je javnosti predstavljeno 15  novoimenovanih načelnika policijskih postaja Policijske uprave primorsko-goranske.

 

 

 

BAČIĆ DALIBOR

Za načelnika Postaje pomorske policije Rijeka imenovan je dosadašnji načelnik DALIBOR BAČIĆ. Diplomirani ekonomist koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: policijski službenik za pojačani nadzor i potrage, donačelnik Odsjeka za migracije i strance, voditelj Odsjeka za nezakonite migracije i načelnik Postaje pomorske policije Rijeka.

 

 

BAJT ROMEO

Za načelnika PP Vrbovsko imenovan je ROMEO BAJT dosadašnji pomoćnik načelnika Policijske postaje Vrbovsko za policiju. Sanitarni inženjer koji je policijsku karijeru započeo 1997. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: kriminalistički službenik za opći kriminalitet, kriminalistički službenik za potrage, pojačani nadzor i identifikaciju, kriminalistički službenik za obradu kriminaliteta i pomoćnik načelnika za policiju.

 

 

BRNAS DAMIR

Za načelnika Policijske postaje Opatija imenovan je dosadašnji načelnik DAMIR BRNAS. Diplomirani kriminalist i magistar znanosti koji je policijsku karijeru započeo 1992. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: policajac specijalac u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, kriminalistički službenik za suzbijanje zlouporabe droga, vođa grupe kriminaliteta droga, vođa grupe za obradu kriminaliteta, pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju u III. policijskoj postaji Rijeka, pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju u I. policijskoj postaji Rijeka i načelnik Policijske postaje Opatija.

 

 

FILIPOVIĆ IVICA

Za načelnika II. policijske postaje Rijeka imenovan je dosadašnji načelnik Postaje prometne policije Rijeka IVICA FILIPOVIĆ. Diplomirani kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine, tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: specijalac, vođa specijalističke grupe i instruktor specijalističke obuke u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, instruktor za obuku i pomoćnik zapovjednika Interventne jedinice policije Rijeka, načelnik postaje.

 

 

HRILJAC DEJAN

Za načelnika Policijske postaje Krk imenovan je DEJAN HRILJAC, dosadašnji pomoćnik načelnika Policijske postaje Krk za sigurnost cestovnog prometa. Magistar inženjer prometa koji je policijsku karijeru započeo 1998. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: vođa ophodnje, policijski službenik – kriminalističko prometni tehničar, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa i pomoćnik načelnika. 

 

 

KRSTINIĆ DADO

Za načelnika Policijske postaje Rab imenovan je DADO KRISTINIĆ dosadašnji pomoćnik načelnika Policijske postaje Rab za kriminalističku policiju. Ekonomist koji je policijsku karijeru započeo 1996. godine tijekom koje je obnašao dužnosti kriminalističkog službenika za organizirani kriminalitet i pomoćnika načelnika Policijske postaje Rab.

 

 

LOPAC IVAN

Za načelnik Postaje aerodromske policije Rijeka imenovan je IVAN LOPAC, dosadašnji šef smjene u II. policijskoj postaji Rijeka. Kriminalist koji je policijske poslove obavljao u razdoblju od 1982. do 1984. godine te od 1991. godine pa nadalje. Tijekom policijske karijere obavljao je sljedeće dužnosti: policijski službenik za kontrolu prelaska državne granice, policijski službenik za suzbijanje krvnih delikata, kriminalistički službenik za kaznena djela ratnog zločina. Policijski službenik za obradu kriminaliteta i šef smjene u II. policijskoj postaji Rijeka.

 

 

OBAJDIN LIDIJA

Za načelnicu Policijske postaje Čabar imenovana je dosadašnja načelnika LIDIJA OBAJDIN. Diplomirana kriminalistica koja je policijsku karijeru započela 1993. godine tijekom koje je obnašala sljedeće dužnosti: pomoćnica načelnika za kontrolu prelaska državne granice i načelnica Policijske postaje Čabar.

 

 

PERICA MARIJAN

Za načelnika I. policijske postaje Rijeka imenovan je dosadašnji načelnik MARIJAN PERICA. Kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1980. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: policijski službenik za kriminalističku obradu, policijski službenik za suzbijanje kriminaliteta, zamjenik načelnika II. policijske postaje Rijeka, načelnik II. Policijske postaje Rijeka, načelnik Odjela općeg kriminaliteta, načelnik III. policijske postaje Rijeka i načelnik I. policijske postaje Rijeka.

 

 

PERUŠIĆ ALEN

Za načelnika III. policijske postaje Rijeka imenovan je dosadašnji policijski službenik za terorizam i ekstremno nasilje ALEN PERUŠIĆ. Diplomirani  kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1995. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: specijalac, vođa specijalističke grupe u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, policijski službenik za terorizam i ekstremno nasilje i voditelj Odsjeka terorizma i ekstremnog nasilja.

 

 

PUŠKARIĆ MARINKO

Za načelnika Policijske postaje Delnice imenovan je dosadašnji načelnik MARINKO PUŠKARIĆ. Diplomirani kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1995. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: prometni policajac, policijski službenik za kriminalističku obradu u prometu, policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu, pomoćnik načelnika Postaje prometne policije Rijeka, pomoćnik načelnika I. policijske postaje Rijeka za policiju i načelnik Policijske postaje Delnice.

 

 

SAGANIĆ MORIS

Za načelnika Policijske postaje Mali Lošinj imenovan je dosadašnji načelnik MORIS SAGANIĆ. Inženjer za pomorski promet nautičkog smjera koji je policijsku karijeru započeo 1998. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: zamjenik zapovjednika plovila, zapovjednik plovila, pomoćnik načelnika Policijske postaje Mali Lošinj za pomorsku i aerodromsku policiju i načelnik Policijske postaje Mali Lošinj.

 

 

ŠTIMAC DAMIR

Za načelnika Postaje granične policije Rupa imenovan je dosadašnji načelnik DAMIR ŠTIMAC. Diplomirani pravnik koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: policijski službenik za suzbijanje kriminaliteta, policijski službenik za javni red i javna okupljanja, načelnik Policijske postaje Delnice i načelnik Postaje granične policije Rupa.

 

 

TOMETIĆ ROBERT

Za načelnika Postaje prometne policije Rijeka imenovan je ROBERT TOMETIĆ  dosadašnji pomoćnik načelnika za kontrolu i upravljanje u cestovnom prometu u Postaji prometne policije Rijeka. Diplomirani kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1985. godine tijekom koje obnašao sljedeće dužnosti: policijski službenik – vođa ekipe za očevide, policijski službenik za prometnu preventivu, pomoćnik načelnika za kontrolu i upravljanje prometom, načelnik Policijske postaje Delnice, načelnik II. policijske postaje Rijeka.

 

 

VOLF DAMIR

Za načelnika Policijske postaje Crikvenica imenovan je DAMIR VOLF dosadašnji načelnik Postaje aerodromske policije Rijeka. Diplomirani inženjer za pomorski promet koji je bio djelatnik Policijske uprave u razdoblju od 1991. do 1993. godine te od 1997. godine pa nadalje.  Tijekom svoje policijske karijere obnašao je sljedeće dužnosti: službenik za migracije, policijski službenik za poslove granične kontrole, pomoćnik načelnika Policijske postaje Opatija za policiju i načelnik Postaje aerodromske policije Rijeka.



Stranica