Između Kraljevog Jarka i Rogoznog u prometu smrtno stradala jedna osoba

Slika /A%20Nove%20Fotke/policija%20natpis.JPG

Traga se za jednom osobom, najvjerojatnije vozačem 

FOTO: ilustracija

Danas oko 13.10 sati policija je zaprimila dojavu  djelatnika Hitne medicinske pomoći o prometnoj nesreći na državnoj cesti D3, na dionici između Kraljevog Jarka i Rogoznog.
 
Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su osobno vozilo u kojem se nalazila jedna smrtno stradala osoba te nekoliko ozlijeđenih osoba. 
 
Prema dosad utvrđenom do slijetanja navedenog vozila ispod razine ceste u provaliju dubine 20-ak metra došlo je zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika koji je bio mokar i sklizak od kiše.
 
Radi se o osobnom automobilu, stranih registracijskih oznaka, koje su danas oko 12.20 sati  na autocesti A6 pokušali zaustaviti policijski službenici tijekom pojačanog postupanja sprječavanja nezakonitih migracija, a koje vozilo se nije zaustavilo policijskim službenicima pa niti na naplatnoj postaji Delnice-Lučice već je probilo spuštenu rampu nakon čega je vozač s vozilom pobjegao.
 
Dakle, nakon što je vozač s vozilom pobjegao, odnosno izgubio se policijskim službenicima iz vidokruga, vozilo je po dojavi djelatnika Hitne medicinske pomoći uočeno na udaljenosti 15-ak kilometara od naplatne postaje, koju je ranije vozač probio s vozilom.
 
Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnika pomoć.
 
Na mjestu prometne nesreće, između Kraljevog Jarka i Rogoznog, u tijeku je očevid  kojim rukovodi zamjenica općinske državne odvjetnice.
 
Naglašavamo da policijski službenici tragaju za osobom koja se, najvjerojatnije u svojstvu vozača, nalazila u vozilu.
 

Stranica