Hvatanje počinitelja na djelu

Slika policija03.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka, Interventne jedinice policije i Policijske postaje Crikvenica u dva navrata su uhvatili počinitelje, zatečene u trenutku izvršenja kaznenog djela. Tako su policajci III. policijske postaje i Interventne jedinice policije Rijeka, sinoć oko 23 sata, u Ulici Zdravka Kučića

Foto: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka, Interventne jedinice policije i Policijske postaje Crikvenica u dva navrata su uhvatili počinitelje, zatečene u trenutku izvršenja kaznenog djela.

Tako su policajci III. policijske postaje Rijeka i Interventne jedinice policije Rijeka, sinoć oko 23 sata,  u Ulici Zdravka Kučića u Rijeci uhitili dva Riječanina starosti 28 godina. Brza intervencija policije uslijedila je  odmah po dojavi građana o provali u kladionicu zagrebačke tvrtke u Ulici Zdravka Kučića. Utvrđeno je kako su provalili u kladionicu iz koje su iznesli sef, za kojeg se kasnije ispostavilo da u njemu nije bilo novca. U provali su koristili prethodno otuđeno vozilo Ford Fiestu riječkih registarskih oznaka, koje su ukrali iste večeri u riječkoj Kvaternikovoj ulici, na štetu 57-godišnje Riječanke. Policija je osobno vozilo vratila vlasnici, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju 28-godišnjaci se kazneno prijavljuju nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenih djela krađe i teške krađe.

Dana 24. veljače crikvenička policija uhvatila je 26-godišnjaka iz Crikvenice dok je provaljivao u kiosk zagrebačke tvrtke u Vinodolskoj ulici u Crikvenici. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je pokušao provaliti u kiosk, iz kojeg nije ništa otuđio. Zbog kaznenog djela teške krađe u pokušaju, kazneno se prijavljuje nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica