Grad Opatija svojim policajcima donirao zaštitne maske

  • Slika vijesti/2020/Maske-opatija4.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U ime policijskih službenika na donaciji se zahvalio načelnik Tomislav Milković, kazavši kako će im maske nadopuniti zaštitnu opremu kojom već raspolažu

FOTO: Grad Opatija

Dobra suradnja policijskih službenika Policijske postaje Opatija s Gradom Opatija nastavljena je i u ovim, za svih promijenjenim okolnostima života i rada u vrijeme epidemije koronavirusa. Prepoznajući i cijeneći  zalaganje i trud policijskih službenika u njihovom svakodnevnom radu, jučer 23. travnja su im donirali 500 komada zaštitnih maski. Zaštitne maske policiji su predali predstavnici Grada: načelnica Stožera civilne zaštite Vera Aničić, pročelnik Filip Vlah i zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić.  U ime policijskih službenika na donaciji se zahvalio načelnik Tomislav Milković, kazavši kako će im maske nadopuniti zaštitnu opremu kojom već raspolažu i koju koriste prilikom obavljanja svojih poslova.
Inače, riječ je o dijelu zaštitne opreme koja je prije par dana donirana Gradu Opatija od nekoliko kineskih gradova i koja će biti raspoređena onima kojima je najpotrebnija: zdravstvenim djelatnicima, pripadnicima interventnih službi te građanima.
 
 

Stranica