Edukativna radionica u Rabu

Slika Baner/pol-i-tzk3.jpg

Foto: TZ Kvarnera

Danas je u Velikoj vijećnici Grada Raba Vinodolskog održana edukativna radionica namijenjena turističkim djelatnicima zaposlenim na otoku Rabu. Predavanje su zajednički organizirali Policijska uprava primorsko-goranska i Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s turističkim zajednicama - članicama.

Predavanje u Gradskoj vijećnici pratilo je 16 osoba zainteresiranih za pripremu uspješne ljetne sezone. Među prisutnima su bili djelatnici Turističke zajednice Lopara, Turističke zajednice Grada Raba, zaposlenici Grada Raba, Općine Lopar, vlasnici privatnog smještaja, zaposlenici hotela, ugostiteljskih tvrtki i turističkih agencija, kao i predstavnici Primorsko-goranske županije.

Prvi dio predavanja održao je voditelj Protueksplozijskog odjela Kruno Kaurić, u kojem je objasnio kako bi trebalo postupiti prigodom dojave i pronalaska eksplozivne naprave.

U drugom dijelu radionice je pomoćnik načelnika Policijske postaje za policiju Stjepan Boban prisutne turističke djelatnike na konkretnim primjerima upoznao kako povećati stanje sigurnosti za vrijeme turističke sezone, odnosno kako samozaštitom smanjiti broj štetnih događaja i kako pomoći policiji u rješavanju problema.



Stranica