Drsko se ponašali u ugostiteljskom objektu, zatečeni na Pasjaku i uhićeni

Slika 2021/policija%20natpis2.jpg

Osumnjičeni su u nedjelju, 4. rujna kontrolirani na graničnom prijelazu Pasjak te su prepraćeni u I. policijsku postaju Rijeka i uhićeni temeljem ranije raspisane potrage

FOTO: Ilustracija

Prekršajnim prijavama dovršeno je kriminalističko istraživanje kojeg su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je s još jednim hrvatskim državljaninom počinio prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Sumnjiče se da su u kolovozu ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u Rijeci narušavali  javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako da su se verbalno sukobili s 24-godišnjim hrvatskim državljaninom, a u objekt su ušli s predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda.

Osumnjičeni su u nedjelju, 4. rujna kontrolirani na graničnom prijelazu Pasjak te su prepraćeni u I. policijsku postaju Rijeka i uhićeni temeljem ranije raspisane potrage. 

Prekršajno su sankcionirani sukladno  Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Stranica