Dragovoljno predao oružje i streljivo

Slika /AKCIJE/momt04.jpg

FOTO: Ilustracija 

Građanin s područja Gorskog kotara policiji je dragovoljno predao automatsku pušku s pripadajućim okvirom i 30 komada streljiva cal.7,62. Spomenute predmete preuzeli su policijski službenici nadležne policijske postaje te će ih predati policijskim službenicima Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske.

Dragovoljnom predajom oružja i streljiva još je jedan građanin s područja nadležnosti ove Policijske uprave svoj dom učinio sigurnijim. Stoga, i ovom prilikom pozivamo sve ostale građane, koji još uvijek posjeduju oružje, streljivo, eksplozivna i druga opasna sredstva i predmete da ih dragovoljno, bez bojazni od ikakvih sankcija predaju policiji. Građane upozoravamo da navedene predmete ne donose sami u policiju kako ne bi došlo do njihova aktiviranja te moguće neželjenih posljedica. Pozivom na 192 ili najbližoj policijskoj postaji po navedene predmete doći će policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka te ih preuzeti na siguran način.

Više informacija o akciji „Manje oružja, manje tragedija“, u sklopu koje je već niz godina građanima omogućena dragovoljna predaja oružja i drugih opasnih predmeta, moguće je dobiti i pozivom na besplatan broj telefona 0800 8892.



Stranica