​Dojavom građanina i brzom reakcije policije uhićeni počinitelji teške krađe provaljivanjem

Slika /uhicenik01.jpg

Zahvaljujući dojavi građanina i brzoj intervenciji policijskih službenika, na Silvestrovo su u Rijeci uhićena dvojica počinitelja teških krađa provaljivanjem

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 31 i 36 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.
 
Riječ je o osumnjičenicima koji su u petak, 31. prosinca na Silvestrovo, između 20 i 21 sati, provalili u dva aparata za zabavu u središtu Rijeke u ulici Riva te pritom iz jednog otuđili novac. U tom trenutku ih je primijetio građanin koji je odmah pozvao policiju te su brzom reakcijom policijskih službenika počinitelji uhićeni te privedeni na kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta cijeni se na više stotina kuna, a ovim kaznenim djelima oštećen je 56-godišnji hrvatski državljanin, vlasnik navedenih aparata.
 
Završetkom istraživanja, radi osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, kao i teške krađe u pokušaju, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Stranica