Delnice:Pronađen osumnjičenik za počinjenje pet kaznenih djela

Slika /uhicenik02.jpg

Jedan od dvojice osumnjičenih 22-godišnjaka je prethodnih pet mjeseci bio nedostupan policiji, ali je prije par dana pronađen te priveden na kriminalističku obradu u PP Delnice

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Delnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 22-godišnjih hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Riječ je o osumnjičenicima koji su 31. listopada 2021. na području Delnica, ispred ugostiteljsko-hoteljerskog objekta, tijekom verbalnog i fizičkog sukoba, dvojici hrvatskih državljana uputili ozbiljne prijetnje opasne po život. Također su u navedenom objektu oštetili dio inventara, a i iz njega otuđili nekoliko boca alkoholnih pića pa tako delničku tvrtku materijalno oštetili za oko 7100 kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je k tome utvrđeno kako su navedenog dana u noćnim satima provalili i ulazili u hotelske sobe spomenutog objekta te neovlaštenim ulaskom uznemirili i uplašili goste koji su u njima boravili.

Jedan od dvojice 22-godišnjaka je prethodnih pet mjeseci bio nedostupan policiji, ali je prije par dana prema raspisanoj potrazi pronađen na području Zagrebačke županije gdje je i uhićen te priveden na kriminalističku obradu u PP Delnice.
 
Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela dviju prijetnji, oštećenje tuđe stvari, teške krađe provaljivanjem, kao i narušavanje nepovredivosti doma ili poslovnog prostora, obojica 22-godišnjaka su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica