​Delnice: Pritvoren zbog počinjenja teških krađa provaljivanjem

Slika /uhicenik01.jpg

Policija 21-godišnjaka sumnjiči da je tijekom ovog mjeseca svibnja počinio tri teške krađe provaljivanjem od kojih je jedna u pokušaju.

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Policija ga sumnjiči da je tijekom ovog mjeseca svibnja na području Delnica počinio tri teške krađe provaljivanjem od kojih je jedna u pokušaju.
Tijekom istraživanja je utvrđeno da je 8. svibnja pokušao provaliti u poslovnicu banke, dok je 13. svibnja provalio u skladišni prostor trgovačke tvrtke iz koje je otuđio prehrambene, odnosno pekarske proizvode.
 
Istovrsno kazneno djelo počinio je i jučer, 15. svibnja u navedenom skladišnom prostoru, čime je trgovačku tvrtku oštetio za više desetaka eura.
 
Nakon završetka istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem i jedno u pokušaju, 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica