Crikvenički policajci u spotu Crikveničkog band aida

Slika vijesti/2020/Crikvenica%20band%20aid.jpg

Rado su se odazvali pozivu za sudjelovanje u spotu Crikveničkog band aida, potvrđujući još jednom dobru suradnju s lokalnom sredinom i povjerenje građana u rad policije.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica s porukom „I mi smo tu!  Za vas, za našu Crikvenicu!“ sudjelovali su u snimanju spota „Od murve do sv. Antona“ Crikveničkog band aida. Spot je nastao na inicijativu Maria Kružića predsjednika klape „Tić“, koji je okupio glazbenike, poznate Crikveničane i predstavnike interventnih službi angažiranih oko trenutne situacije s epidemijom korona virusa. U snimanju je sudjelovala 31 osoba, koje su pjevajući ili govoreći prenosile poruku ljubavi prema svom gradu. Iako je trenutna epidemiološka situacija fizički udaljila ljude jedne od drugih,  poručili su kako zajedništvo i duh ništa ne može pobijediti.



Crikvenički policajci, kao i svi ostali policijski službenici od početka su aktivno uključeni u provedbu i nadzor poštivanja odluka donesenih radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom te su kao takvi prepoznati među građanima. Stoga su se rado odazvali pozivu za sudjelovanje u spotu Crikveničkog band aida, potvrđujući još jednom dobru suradnju s lokalnom sredinom i povjerenje građana u rad policije.
Video možete pogledati ovdje:



Stranica