Cres: Uhićen zbog krađe alata

Slika /lisice-male.jpg

Policija 60-godišnjaka sumnjiči da je u Cresu iz dva teretna vozila otuđio alat 


FOTO: Ilustracija

Kaznenom prijavom za kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krađe dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom.
 
Policija 60-godišnjaka sumnjiči da je u noći 11./12. studenoga u Cresu provalio u parkirano teretno vozilo marke Renault, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 55-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz kojega je otuđio nekoliko komada građevinskog alata (pet električnih bušilica i električnu brusilicu ) u vrijednosti oko 15 000 kuna. Iako je taj alat prodao drugoj osobi, tijekom kriminalističkog istraživanja je isti pronađen i vraćen vlasniku.

Osim ove teške krađe,  utvrđeno je da je 60-godišnjak i krajem listopada u Cresu iz teretnog vozila marke VW Transporter, pulskih registarskih oznaka, otuđio dvije motorne pile i time državnu tvrtku, kao i 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, oštetio za devet tisuća kuna. Motorne pile su također pronađene i bit će vraćene vlasnicima. Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 60-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica