Božićno-novogodišnji susret na granici

  • Slika 2022/GP%20Rupa%2022.12.%201.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Župan Komadina zahvalio je policijskim službenicima na profesionalnom radu i što brinu o sigurnosti i dobrobiti svih građana

FOTO: PU primorsko - goranska

U organizaciji Primorsko-goranske županije i ove godine održan je tradicionalni božićno-novogodišnji susret na granici.

Djelatnike Postaje granične policije Rupa danas je posjetio župan Zlatko Komadina sa suradnicima. Policijskim službenicima je na graničnom prijelazu Rupa uručen prigodan poklon. 

U ime svih  djelatnika Postaje granične policije Rupa, načelnik Neven Abramović zahvalio se na posjetu te svima čestitao predstojeće blagdane.

Župan Komadina istaknuo je kako ovaj susret je posebniji utoliko što od 1. siječnja Republika Hrvatska ulazi u Schengen i samim time prestaju granične kontrole na graničnim prijelazima. Zahvalio je policijskim službenicima na profesionalnom radu i što brinu o sigurnosti i dobrobiti svih građana. 

Današnjem susretu na graničnom prijelazu Rupa ispred Policijske uprave primorsko-goranske nazočio je voditelj Službe za nezakonite granice Tomislav Horvat, a uz župana Zlatka Komadinu, graničnu policiju posjetili su voditelj Odsjeka za promet i veze Zdravko Lisac i voditelj Odsjeka za pomorsko dobro i koncesije, Zlatan Marunić.


Stranica