Bježali u ukradenom Golfu

Slika auto_policija07.jpg

Jučer oko 12,20 sati na području Kostrene policijski službenici III. policijske postaje Rijeka uočili su bijeli Golf. Vidjevši policiju vozač je, zajedno s putnicima u vozilu započeo bježati.

FOTO: Ilustracija 

Jučer oko 12,20 sati na području Kostrene policijski službenici III. policijske postaje Rijeka uočili su bijeli Golf. Vidjevši policiju vozač je, zajedno s putnicima u vozilu započeo bježati. Policijski službenici sustigli su ih na Banskim vratima. Prethodno su s Golfom prošli kroz više crvenih svjetala na semaforu da bi između Banskih vrata i Orehovice napustili vozilo i pokušali pobjeći, ali ih je policija u tome spriječila. Radi se o tri osobe mlađe životne dobi koje su zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela privedene na kriminalističko istraživanje. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su navedeni Golf, inače gospićkih registracijskih oznaka prije podne otuđili na području Kantride u Rijeci. Vlasnik vozila, 46-godišnjak iz Brloga jučer poslijepodne je preuzeo svoje vozilo.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem nad ovim osobama zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.



Stranica