Droga na granici

Slika droga01.jpg

Tijekom proteklog tjedna, u razdoblju od 29. kolovoza do 4. rujna policijski službenici Postaje granične policije Rupa prilikom redovne kontrole vozila i putnika pri ulasku u Republiku Hrvatsku u 11 slučajeva zaplijenili su drogu. 

FOTO: Ilustracija

Tijekom proteklog tjedna, u razdoblju od 29. kolovoza do 4. rujna  policijski službenici Postaje granične policije Rupa prilikom redovne kontrole vozila i putnika pri ulasku u Republiku Hrvatsku  u 11 slučajeva zaplijenili su drogu.

Tako je na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, te na autocesti u blizini naplatnih kućica sveukupno zaplijenjeno 40,56 grama droge, i to 12,07 grama hašiša i 28,49 grama marihuane. Od toga je tijekom vikenda zabilježeno 5 slučajeva zaplijene, i to 6,67 grama hašiša i 2,34 grama marihuane. S drogom je zatečeno 15 stranih državljana: pet britanskih, troje njemačkih, dvoje čeških i francuskih, te jedan državljanin Austrije, Španjolske i Švicarske.

Svi strani državljani prekršajno su procesuirani na Prekršajnom sudu u Opatiji, gdje su im izrečene zaštitne mjere oduzimanja droge, te novčana kazna.



Stranica