Dolijao višestruki provalnik

Slika gm.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka dovršili su opsežno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim Riječaninom zbog više provala u benzinsku crpku zagrebačke tvrtke, smještenoj u Radničkoj ulici u Rijeci. Utvrđeno je da je u razdoblju od 7. srpnja 2010. do 10. siječnja 2011. čak pet puta provalio u istu benzinsku crpku, iz koje je uvijek

Foto: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka dovršili su opsežno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim Riječaninom zbog više provala u benzinsku crpku zagrebačke tvrtke, smještenoj u Radničkoj ulici u Rijeci. Utvrđeno je da je u razdoblju od 7. srpnja 2010. do 10. siječnja 2011. čak pet puta provalio u istu benzinsku crpku, iz koje je uvijek krao samo cigarete. Ukupna materijalna šteta pričinjena u pet kaznenih djela teških krađa procjenjuje se na oko 24 500 kn.

Isto tako, otkriveno je da je 31. prosinca prošle godine iz ureda trgovačkog centra u Ružićevoj Ulici u Rijeci otuđio mobitel i novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i 100 kn, u vlasništvu 31-godišnje zaposlenice iz Kastva, kao i mobitel vlasništvo tvrtke iz Rijeke. Vlasnicima je pri tom pričinjena šteta od oko 1 100 kn. Policija je kriminalističkim istraživanjem pronašla mobitele te ih je vratila vlasnicima.

Protiv 33-godišnjaka se zbog počinjenih kaznenih djela podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci redovnim putem.



Stranica