Teška prometna nesreća kod Vrbovskog

Slika policajac_pise_kaznu_uspravna.jpg

Jučer oko 8 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A6, kod vijadukta Lazi, na sjeverno kolničkoj traci. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 54-godišnjak iz Vrbovca upravljao teretnim vozilom Iveco Stralis s priključnim vozilom Krone, zagrebačkih oznaka, u vlasništvu tvrtke iz Zagreba. Zbog nedržanja potrebnog razmaka, nepr

Foto: Ilustracija

Jučer oko 8 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A6, kod vijadukta Lazi, na sjeverno kolničkoj traci. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 54-godišnjak iz Vrbovca upravljao teretnim vozilom Iveco Stralis s priključnim vozilom Krone, zagrebačkih oznaka, u vlasništvu tvrtke iz Zagreba. Zbog nedržanja potrebnog razmaka, nepropisne i neprilagođene brzine Iveco udara prednjim dijelom u stražnji dio Audija A4 talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji državljanin Albanije, a u vozilu su nalazilo još troje albanskih državljana starosti od 18 do 51 godinu.

U nesreći vozač kamiona nije ozlijeđen, ali je 18-godišnjakinja iz Audija zadobila teške i po život opasne ozljede, dok su ostali sudionici zadobili lakše tjelesne ozljede.



Stranica