Iz rada pomorske policije

Slika brod.JPG

Policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka su jučer u akvatoriju otoka Raba u četiri navrata zatekli domaće i strane državljane kako glisiraju na udaljenosti manjoj od 300 m od obale mora. Tako su zbog nedozvoljenog glisiranja državljani Nizozemske, Poljske, Slovenije, kao i jedan Zagrepčanin, prekršajno kažnjeni uručenjem novčane kazne u iznosu od 1 000 kn. Ophodna brodica pomorske policije zaustavila je u rapskoj uvali Pod Rapost i brodicu rapskih oznaka kojom je upravljala 34-godišnja državljanka Slovenije. Utvrđeno je da je upravljala brodicom, a da prethodno nije osposobljena za voditelja brodice. Zbog prekršaja i Pomorskog zakona uručena njoj je novčana kazna od 800 kn.

 FOTO:ilustracija

Policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka su jučer u akvatoriju otoka Raba u četiri navrata zatekli domaće i strane državljane kako glisiraju na udaljenosti manjoj od 300 m od obale mora. Tako su zbog nedozvoljenog glisiranja državljani Nizozemske, Poljske, Slovenije, kao i jedan Zagrepčanin, prekršajno kažnjeni uručenjem novčane kazne u iznosu od 1 000 kn.

Ophodna brodica pomorske policije zaustavila je u rapskoj uvali Pod Rapost i brodicu rapskih oznaka kojom je upravljala 34-godišnja državljanka Slovenije. Utvrđeno je da je upravljala brodicom, a da prethodno nije osposobljena za voditelja brodice. Zbog prekršaja i Pomorskog zakona uručena njoj je novčana kazna od 800 kn.



Stranica