Događaji na moru

Slika pomorska_policija03.jpg

Jučer oko 15 sati 20-godišnjak iz Rijeke ozlijedio se prilikom pada s gumenjaka u blizini kostrenjskog jedriličarskog kluba. Policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka utvrdili su da je do nesreće došlo kada je 20-godišnjak upravljao gumenjakom riječkih oznaka dužine 4 metra s vanbrodskim motorom. U jednom trenutku gumenjak je naišao na val, 20-godišnjak

Foto. Ilustracija

Jučer oko 15 sati 20-godišnjak iz Rijeke ozlijedio se prilikom pada s gumenjaka u blizini kostrenjskog jedriličarskog kluba. Policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka utvrdili su da je do nesreće došlo kada je 20-godišnjak upravljao gumenjakom riječkih oznaka dužine 4 metra s vanbrodskim motorom. U jednom trenutku gumenjak je naišao na val, 20-godišnjak je pao u more, a propeler motora ga je ozlijedio. Ozljede su okarakterizirane kao lakše.

U moru nedaleko Crikvenice ozljede je zadobila 18-godišnja državljanka Nizozemske. Crikvenička policija utvrdila je da se je jučer oko 17 sati 18-godišnjakinja vozila u gumenom kolutu privezanim za gliser, da bi se u jednom trenutku kolut prevrnuo, a 18-godišnjakinja udarila u tijelo druge osobe koja je također bila u kolutu. U tijeku je utvrđivanje težine ozljeda.



Stranica