Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Slika IMG_0005.jpg

 FOTO:pu pg

Povodom  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske na čelu s načelnikom Policijske uprave , Tomislavom Dizdarom prisjetili su se svojih poginulih djelatnika u Domovinskom ratu. Danas, 3 kolovoza, svečanim činom polaganja cvijeća i paljenjem svijeće na spomen obilježju u liku Sv. Mihovila ispred zgrade Policijske uprave, odali su poštovanje i počast policajcima poginulim u Domovinskom ratu.

Nakon toga je u katedrali sv. Vida u Rijeci, održana  sveta misa povodom Dana domovinske zahvalnosti, kao i za sve poginule hrvatske branitelje, preminule djelatnike Policijske uprave i njihove članove obitelji.

Obilježavanje se nastavlja tijekom sutrašnjeg dana kada će se izaslanstva Policijske uprave primorsko-goranske pridružiti  predstavnicima lokalne uprave i samouprave i udruga proizašlih iz Domovinskoga rata u polaganju vijenaca i paljenju svijeća u Aleji hrvatskih branitelja na groblju Drenova, Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata na Delti te na spomen obilježju na groblju Trsat.

 

 
 



Stranica