Prometne nesreće

Slika policajac_pise_kaznu.jpg

Jučer oko 18 sati u Medveji 67-godišnji njemački državljanin upravljao je mopedom Malaguti njemačkih nacionalnih oznaka te se kretao od Lovrana prema Brseču. Izlaskom iz lijevog oštrog zavoja kod kbr. 1 izgubio je kontrolu nad mopedom

Foto: Ilustracija

Jučer oko 18 sati u Medveji 67-godišnji njemački državljanin upravljao je mopedom Malaguti njemačkih nacionalnih oznaka te se kretao od Lovrana prema Brseču. Izlaskom iz lijevog oštrog zavoja kod kbr. 1 izgubio je kontrolu nad mopedom i udario u kameni zid. Prevezen je na HMT Sušak gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Za vrijeme obavljanja očevida prometne nesreće promet se Medvejom odvijao naizmjenično jednom kolničkom trakom.

Istog dana oko 19,45 sati u Viškovu 26-godišnjak iz Rijeke upravljao je osobnim automobilom Renault Megane riječkih oznaka i kretao se Ulicom Furićevo iz Viškova prema Rijeci. Na raskrižju prema naselju Blažići započeo je skretanje u lijevo, bez propuštanja motocikla Aprilia 750 SL riječkih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera i kojim je upravljao 40-godišnjak iz Viškova. Motocikl je udario  u osobni automobil. Vozač motocikla je s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život prevezen na HMT Sušak.



Stranica