Otkriveni kradljivci

Slika policija05.jpg

Otkriven je i drski kradljivac koji je u sredinom lipnja u kasnim noćnim satima, na Korzu fizički nasrnuo na maloljetnika i ukrao mu iphone, zlatni lančić i manji novčani iznos. Materijalna šteta cijeni se na oko 15 000 kuna. Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka kriminalističkim su istraživanjem utvrdili da se radi o 24-godišnjaku iz Omišlja.

 FOTO:ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Utvrđeno je kako je krajem svibnja u poslijepodnevnim satima provalio u osobno vozilo parkirano na području Rujevice u Rijeci. Iz vozila u vlasništvu 53-godišnjeg Riječanina ukrao je novac u iznosu od oko 2 000 kuna. 

Otkriven je i drski kradljivac koji je u sredinom lipnja u kasnim noćnim satima, na Korzu fizički nasrnuo na maloljetnika i ukrao mu iphone, zlatni lančić i manji novčani iznos. Materijalna šteta cijeni se na oko 15 000 kuna.  Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka kriminalističkim su istraživanjem utvrdili da se radi o 24-godišnjaku iz Omišlja.

Protiv obojice počinitelja kaznena se prijava podnosi nadležnom državnom odvjetništvu. 

Policija intenzivno traga za drskim kradljivcem koji je jučer, 26. srpnja u poslijepodnevnim satima na Delti u Rijeci fizički napao  49-godišnju Riječanku te joj ukrao manji novčani iznos i s vrata otrgnuo zlatninu. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna 



Stranica