Provalnik pronađen nakon što je skrivio prometnu nesreću

Slika policajac_pise_kaznu.jpg

U večernjim satima dana 18. srpnja zagrebačka policija pronašla je 47-godišnjaka s područja Zagreba. Naime, nakon što je uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad osobnim vozilom, sletio je s kolnika te potom udario u prometni znak i reklamni pano.

Foto. Ilustracija

U večernjim satima dana 18. srpnja zagrebačka policija pronašla je 47-godišnjaka s područja Zagreba. Naime, nakon što je uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad osobnim vozilom, sletio je s kolnika te potom udario u prometni znak i reklamni pano. Iako je napustio mjesto prometne nesreće, ubrzo je pronađen te mu je izmjerena koncentracija alkohola  od 1,62 ‰.

Također je utvrđeno kako je Policijska postaja Crikvenica za njim raspisala potragu poradi osnovane sumnje da je počinio dvije teške krađe. Kriminalističkim istraživanjem crikveničke policije je utvrđeno kako je tijekom siječnja i veljače ove godine provalio u kioske u Novom Vinodolskom i Bribiru. Iz kioska, inače u vlasništvu zagrebačke tvrtke otuđio je veće količine cigareta različitih marki čime je ovu tvrtku oštetio za ukupno 33 776 kuna.

47-godišnji Zagrepčanin kazneno je prijavljen redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica