Uhvaćeni na djelu

Slika lisice01.jpg

Jučer u ranim jutarnjim satima u Crnčićevoj ulici u Rijeci kontakt policajac II. policijske postaje Rijeka uhvatio je Riječanina, starosti 20 godina koji je pokušao pobjeći  

 FOTO: Ilustracija

Jučer u ranim jutarnjim satima u Crnčićevoj ulici u Rijeci kontakt policajac II. policijske postaje Rijeka uhvatio je Riječanina, starosti 20 godina koji je pokušao pobjeći nakon što je provalio u kiosk riječke tvrtke u Zametskoj ulici u Rijeci. Iz kioska je otuđio cigarete i druge artikle, dio kojih je i pronađen kod njega. Vrijednost ukradenih predmeta procjenjuje se na oko 5 000 kuna.

Isto tako noćas oko 00,35 sati  policija je zaprimila dojavu o provali u autopraonicu u Osječkoj ulici u Rijeci. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici I. policijske postaje Rijeka pronašli su dvojicu 19-godišnjaka iz Rijeke. Obavljenim očevidom je utvrđeno kako su provalili u više aparata za pranje i čišćenje vozila iz kojih su otuđili kovanice. Dio kovanica je pronađene kod ovih 19-godišnjaka, a točan iznos za koji je oštećena riječka tvrtka bit će utvrđen naknadno.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica