Zatečeni s drogom

Slika droga01.jpg

Dana 10. srpnja djelatnici Interventne jedinice policije oko 2,10 sati u Karlovačkoj ulici u Rijeci zaustavili su 40-godišnjeg Riječanina. Kod njega je pronađeno 27 grama marihuane i 20 grama amfetamina, 

FOTO: Ilustracija 

Dana 10. srpnja djelatnici Interventne jedinice policije oko 2,10 sati u Karlovačkoj ulici u Rijeci zaustavili su  40-godišnjeg Riječanina. Kod njega je pronađeno 27 grama marihuane i 20 grama amfetamina, te je priveden na kriminalističko istraživanje u II. policijsku postaju Rijeka. Izvršenom pretragom stana na adresi ovog Riječanina policija je pronašla još 9  grama marihuane, te ukupno 24 nedozvoljene tablete koje se nalaze na popisu droga. Utvrđeno je kako je navedenu drogu posjedovao za osobne potrebe te za  daljnju prodaju drugim konzumentima.

Ista tako, dana 8. srpnja u mjestu Moravice  policija iz Vrbovskog pronašla je i oduzela 20 grama marihuane od 19-godišnjakom s tog područja.

Poradi osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo  zlouporabe opojnih droga 40-godišnji Riječanin i 19-godišnjak s područja Moravica redovnim su putem kazneno prijavljeni nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica