Provaljivali u kioske

Slika uhicenik03.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad Riječaninom, starosti 19 godina i maloljetnikom zbog osnovane sumnje da su počinili tri teške krađe.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad Riječaninom,  starosti 19 godina i maloljetnikom zbog osnovane sumnje da su počinili tri teške krađe.

Utvrđeno je kako su u vremenu od 4. do 5. srpnja provalili u dva kioska i rashladnu vitrinu u ulicama Tome Strižića, Braće Stipčić i Uspon Tuhobić u Rijeci.  Otuđili su 30-tak kutija cigareta različitih marki i druge predmete iz prodajnog asortimana kioska, te bezalkoholna pića koja su potom konzumirali zajedno s još jednim Riječaninom, starosti 19 godina. Dio otuđenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima. Tvrtke iz Zagreba i Pule oštećene su za oko 1500 kuna.

Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci zbog počinjenja tri teške krađe kazneno su prijavljeni 19-godišnji Riječanin i maloljetnik, dok je Riječanin, star 19 godina kazneno prijavljen poradi prikrivanja.



Stranica