Požari na vozilima

Slika pozar04.jpg

Na autocesti A-6, u blizini tunela Tuhobić 24. lipnja oko 13 sati zapalio se osobni automobil kojim je upravljao 60-godišnjak iz Zagreba. Policijski službenici Policijske postaje Delnice utvrdili su da je do požara došlo u prostoru motora Mazde 323 zagrebačkih oznaka. Vozač nije uspio ugasiti požar vatrogasnim aparatom, već su pož

Foto: Ilustracija

Na autocesti A-6,  u blizini tunela Tuhobić 24. lipnja oko 13 sati zapalio se osobni automobil kojim je upravljao 60-godišnjak iz Zagreba. Policijski službenici Policijske postaje Delnice utvrdili su da je do požara došlo u prostoru motora Mazde 323 zagrebačkih oznaka. Vozač nije uspio ugasiti požar vatrogasnim aparatom, već su požar ugasili vatrogasci ARZ. Šteta u kojoj je izgorio motor i prednji dio Mazde procjenjuje se na oko 10 000 kn.

Istog dana oko 21 sat, u blizini Mundanija na otoku Rabu zapalilo se teretno vozilo Ford Transit, vlasništvo 37-godišnjaka s otoka Raba. Očevid je otkrio da je požar nastao uslijed tehničkog kvara na motoru, da bi se kasnije vatra proširila i na oko 200 kvadratnih metara okolne trave i niskog raslinja. Požar su oko 22,30 sati ugasili vatrogasci DVD Rab. Šteta na kombi vozilu procjenjuje se na oko 10 000 kn.

Dana 26. lipnja oko 6 sati na autocesti A-7, u blizini Jušića zapalio se motor osobnog vozila Mercedes CLK 200, njemačkih nacionalnih oznaka, u vlasništvu 73-godišnje njemačke državljanke. Policijski službenici Policijske postaje Opatija utvrdili su da je požar nastao u prostoru motora. Požar u kojem je izgorjela instalacija motora ugasili su ga vatrogasci JVP Opatija. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 2 000 kn.



Stranica