Krk - u prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 2,45 sati u Malinskoj na otoku Krku smrtno je stradala jedna osoba dok su dvije ozlijeđene.Utvrđeno je kako je vozač upravljao neregistriranim vozilom i to pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg. Sve okolnosti prometne nesreće utvrđuju policijski službenici Policijske postaje Krk.

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 2,45 sati u Malinskoj na otoku Krku smrtno je stradala jedna osoba dok su dvije ozlijeđene. Očevidom koji je vodio istražni sudac Županijskog suda u Rijeci, Valentin Ivanetić, utvrđeno je kako je do prometne nesreće došlo na sljedeći način.

28-godišnji vozač iz Čakovca upravljajući osobnim vozilom Mitsubishi čakovečkih registarskih oznaka kretao se Dubašljanskom ulicom u mjestu Malinska. Dolaskom u blizinu kbr. 70, uslijed  neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom te izlaskom iz desnog zavoja prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je vozilom udario u ogradni betonski zid. Nažalost, putnica iz vozila, 34-godišnja Zagrepčanka smrtno je stradala na mjestu događaja, dok je druga putnica  34-godišnjakinja iz Velike Gorice prevezena u KBC Sušak poradi pružanja liječničke pomoći. Vozač osobnog vozila lakše je ozlijeđen.

U dosadašnjem tijeku kriminalističkog utvrđivanja koje je još u tijeku, utvrđeno je kako je upravljao neregistriranim vozilom i to pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg.

Sve okolnosti prometne nesreće utvrđuju policijski službenici Policijske postaje Krk.



Stranica