Otkriveni razbojnici

Slika /policija05.jpg

Jedan od njih je iskoristio zauzetost uposlenika te iz blagajne ukrao oko 800 kuna. Zamijetivši ga, jedna od uposlenica, 46-godišnjakinja iz Novog Vinodolskog pokušala ga je zadržati, ali ju je on odgurnuo te zajedno s drugom dvojicom pobjegao s mjesta događaja.

FOTO:ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje u počinjenje razbojničke krađe.

Radi se o kaznenom djelu počinjenom 22. lipnja, oko 17,40 sati u trgovini mješovitom robom na Trgu Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom. Po ulasku trojice mladića u trgovinu, jedan od njih je iskoristio zauzetost uposlenika te iz blagajne ukrao oko 800 kuna. Zamijetivši ga, jedna od djelatnica, 46-godišnjakinja iz Novog Vinodolskog pokušala ga je zadržati, ali ju je on odgurnuo te zajedno s drugom dvojicom pobjegao s mjesta događaja.

Ukradeni novac su podijelili među sobom. Protiv trojice mladića podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništu za mladež zbog razbojničke krađe odnosno prikrivanja.



Stranica