Samozapaljenje kombija na odmorištu „Ravna Gora“

Slika pozar05.jpg

Jučer oko 19 sati, na odmorištu „Ravna Gora“, uz autocestu A6 zapalio se kombi marke Citroën zagrebačkih oznaka. Vozilom je neposredno prije požara upravljao 51-godišnji Zagrepčanin koji je osjetivši dim u kabini za vrijeme vožnje skrenuo na parkiralište.

Foto: Ilustracija

Jučer oko 19 sati,  na odmorištu „Ravna Gora“, uz autocestu A6 zapalio se kombi marke Citroën zagrebačkih oznaka. Vozilom je neposredno prije požara upravljao 51-godišnji Zagrepčanin koji je osjetivši dim u kabini za vrijeme vožnje skrenuo na parkiralište. Nakon što je izašao iz vozila vatra je ubrzo zahvatila prednji dio kombija, da bi se nakon toga vozilo počelo nekontrolirano (bez vozača) kretati po parkiralištu udarivši u zadnji dio vozila marke Honda, osječkih registarskih oznaka, u vlasništvu 20-godišnjaka iz Valpova.

Vozač kombija je započeo gašenje vatre ručnim aparatom za gašenje, a vatrogasci vatrogasne postrojbe AC Rijeka-Zagreb su ugasili vatru oko 19,10 sati. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a nastupila je materijalna šteta od oko 10 000 kn.



Stranica