Pronađena ukradena vozila

Slika primgor-policija.jpg

Yamaha 29-godišnje Riječanke ukradena je u Ulici Tihovac, jučer u jutarnjim satima. Moped vrijednosti oko 7 000 kn bio je parkiran i zaključan ispred ulaza u stambenu zgradu. Istog dana oko 20 sati po dojavi građana, policijski službenici Postaje prometne policije

Foto: Ilustracija

Yamaha 29-godišnje Riječanke ukradena je u Ulici Tihovac, jučer u jutarnjim satima. Moped vrijednosti oko 7 000 kn bio je parkiran i zaključan ispred ulaza u stambenu zgradu. Istog dana oko 20 sati po dojavi građana, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka pronašli su spomenuti moped u blizini sušačke bolnice. Bio je prevrnut na kolniku, s uočenim manjim oštećenjima te je naknadno vraćen vlasnici.

Također po dojavi građana, Policijski službenici I. postaje policije Rijeka pronašli su u ponedjeljak automobil Opel Astru na parkiralištu trgovačkog centra u Osječkoj ulici u Rijeci. Provjerama je utvrđeno kako je za Astrom zagrebačkih registarskih oznaka Policijska postaja Samobor raspisala potragu još 20. travnja prošle godine, jer je vozilo ukradeno u mjestu Rakov Potok. Korisnik vozila je  31-godišnjak iz okolice Samobora.



Stranica