U Rijeci smrtno stradao pješak

Slika traka07.jpg

U subotu oko 14 sati u Ulici Giuseppea Carabina u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je stradao 79-godišnji Riječanin.

Foto: Ilustracija

U subotu oko 14 sati u Ulici Giuseppea Carabina u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je stradao 79-godišnji Riječanin. Očevidom prometne nesreće policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka utvrdili su da je 39-godišnjak iz Rijeke upravljao riječkom Škodom Octaviom i kretao iz smjera zapada prema istoku. Kod kbr. 7 uočava nesretnog pješaka koji je započeo prelaženje kolnika izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Vozač se zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme zaustavio pa je Octavia udarila u pješaka prednjim desnim dijelom. Pješak je prevezen na HMT Sušak s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život, gdje je istog dana preminuo.

Vozaču je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 1,42 ‰. Kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće dostaviti će se nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.



Stranica