Uhvaćen višestruki provalnik

Slika grbnahaubi.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz okolice Broda na Kupi, zbog osnovane sumnje da je počinio više provala u razdoblju od 4. veljače do 28. ožujka.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz okolice Broda na Kupi, zbog osnovane sumnje da je počinio više provala u razdoblju od 4. veljače do 28. ožujka. Utvrđeno je da je provalio u kuću na području Kastva, iz koje je 29-godišnjaku otuđio gotovinu, ručne satove i zlatninu. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 35 000 kn.

Provalio je i u BMW 316i, koji je bio parkiran na Rujevici, a u vlasništvu 33-godišnjeg Riječanina. Iz automobila je otuđio pečate i dokumentaciju obrta iz Rijeke, USB modem i manji novčani iznos. Šteta se procjenjuje na oko 500 kn.

Također je otkriveno kako je 21-godišnjak provalio u vozilo Toyota Avensis 23-godišnje Crikveničanke. Toyoti je kamenom razbio staklo i iz nje ukrao torbicu u kojoj se nalazio novčanik s manjim novčanim iznosom i karticama oštetivši tako vlasnicu za oko 500 kn.

Posebno izvješće zbog počinjenih teških krađa podnijeti će se nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica