Otkriveni drski kradljivci

Slika /policija05.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje na počinjenje dvije drske krađe. Utvrđeno je kako su 10. ožujka u Laginjinoj ulici u Rijeci zaustavili maloljetnika od kojeg su zatražili novčanik nakon čega su mu oteli oko 50 kuna. Također, 13. ožujka u Zvonimirovoj ulici u Rijeci u ranim poslijepodnevnim satima 68-godišnjoj Riječanki su iz ruke istrgnuli vrećicu u kojoj se nalazio novčanik, te pobjegli. Iako ih je žena uspjela sustići iz novčanika su uzeli 400 kuna, te potom ponovo pobjegli. Obojica su kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.

FOTO:Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje na počinjenje dvije drske krađe.

Utvrđeno je kako su 10. ožujka  u Laginjinoj ulici u Rijeci zaustavili maloljetnika od kojeg su zatražili novčanik nakon čega su mu oteli oko 50 kuna. Također, 13. ožujka u Zvonimirovoj ulici  u Rijeci u ranim poslijepodnevnim satima 68-godišnjoj Riječanki su iz ruke istrgnuli vrećicu u kojoj se nalazio novčanik, te pobjegli.  Iako ih je žena uspjela sustići iz novčanika su uzeli 400 kuna, te potom ponovo pobjegli.

Obojica su kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.



Stranica