Napali vozača i razbijali stakla na autobusu

Slika lisice-male.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka 28. veljače ove godine dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana starosti 18 i 20 godina, zbog počinjenog kaznenog djela teške tjelesne ozljede i kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka 28. veljače ove godine dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana starosti 18 i 20 godina, zbog počinjenog kaznenog djela teške tjelesne ozljede i kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari. Utvrđeno je kako su dvojica Riječana 26. veljače oko 22 sata na okretištu gradskog autobusa linije 6 u Rijeci, u Kvaternikovoj ulici napali 45-godišnjeg vozača autobusa iz Rijeke.

Nasilnici su ušli u gradski autobus i pokušali udariti vozača koji je bio na vozačkom sjedištu. Vozač ih je tada uspio izgurati iz autobusa. Nakon toga nasilnici su kamenom razbili staklo na vratima autobusa, ušli u autobus i bacili kamen u glavu vozača. Nesretni vozač je nakon toga zadobio više udaraca koje su mu nasilnici zadali rukama i nogama po tijelu. Protiv počinitelja se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci redovnim putem.



Stranica