U Dramlju remetili javni red

Slika policija05.jpg

Policijska postaja Crikvenica zaprimila je dojavu o remećenju javnog reda u Domu kulture u Dramlju, u nedjelju oko 4 sata.

Foto: Ilustracija

Policijska postaja Crikvenica zaprimila je dojavu o remećenju javnog reda u Domu kulture u Dramlju, u nedjelju oko 4 sata. Policijski službenici su dolaskom u ugostiteljski objekt u sklopu spomenutog Doma kulture utvrdili da su četvorica iz Dramlja (starosti od 18 do 27 godina) remetili javni red na način da su prevrtali stolice, ulazili iza šanka, sami se posluživali pićem, bacali konobarske tacne, bacali plastične čaše s pićem u konobarice te trgali slike sa zida. Alkotestirani su te im je utvrđeno od 1,34 do 2,08 promila alkohola u krvi. Protiv spomenutih slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Crikvenička policija je također utvrdila da je na javnom okupljanju od 10 prijavljenih prisutno samo 5 redara, od kojih su 3 bila pod utjecajem alkohola. Također je alkotestiran organizator javnog okupljanja, 65-godišnjak iz Dramlja. Utvrđeno mu je 1,85 promila alkohola u krvi pa se prekršajno prijavljuje podnošenjem Optužnog prijedloga.



Stranica