Prijavljeni drski kradljivci

Slika uhicenik03.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje da su počinili više teških krađa i krađa.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje da su počinili više teških  krađa  i  krađa.

Utvrđeno je kako su tijekom siječnja i veljače iz dvije trgovine u središtu Rijeke otuđili novčani iznos od oko 3 000 kuna. Nadalje, na parkiralištu KBC Rijeka 56-godišnjoj Riječanki su iz ruke istrgnuli novčanik s osobnim ispravama, bankovnim karticama i novčanim iznosom od oko 350 kuna.

Isto tako dvojica od ovih maloljetnika su u Manzonijevoj ulici u Rijeci od maloljetnika koji je čekao autobus otuđili 35 kuna.

Sva trojica maloljetnika kazneno su prijavljeni redovnim putem Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 33-godišnjakinja iz Rijeke, majka jednog od ovih maloljetnika od 2009. do 2011. godine grubo zanemarivala roditeljsku dužnost i skrb o svom sinu, te na taj način počinila kazneno djelo zapuštanja ili zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe. 33-godišnja Riječanka kazneno je prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.



Stranica