Maškare – događanja tijekom vikenda

Slika auto_policija04.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu i s težim posljedicama.

 FOTO: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nije bilo narušavanja  javnog reda i mira u većem obimu i s težim posljedicama.

Održano je 21 javno okupljanje koje se odnosi na maškarane zabave. Jedno okupljanje nije bilo prijavljeno te će protiv organizatora biti podnijet optužni prijedlog. Procjenjuje se da je zabavama prisustvovalo oko 4 130 posjetitelja.

U ovom vikendu evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i to oko 3,30 sati  u Kostreni, gdje je grupica mlađih, za sada još nepoznatih maškara i pod vidnim utjecajem alkohola, fizički napala redare na ulazu. Jedan od redara, 45-godišnjak s područja Bakra zadobio je udarac u glavu, a na ulaznim vratima je došlo do oštećenja. 

Nadalje, u istom razdoblju 8 maloljetnika, mlađih od 16 godina zatečeno je nakon 23 sata bez pratnje roditelja ili druge odrasle osobe. U jednom slučaju evidentirana je prodaja alkohola i cigareta maloljetnim osobama.



Stranica