Višestruki provalnik napao policijske službenike

Slika primgor-policija.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Rijeke zbog više kaznenih djela.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Rijeke zbog više kaznenih djela. 35-godišnjaka su rano ujutro 9. siječnja zatekli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u jednoj riječkoj bolnici s provalničkim alatom. Za vrijeme provjere identiteta, 35-godišnjak je fizički napao policijske službenike pajserom. Počinitelj je savladan i priveden na kriminalističko istraživanje u I. policijsku postaju Rijeka. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su policijski službenici zadobili lakše tjelesne ozlijede, a da počinitelj nije ozlijeđen.

Utvrđeno je da je od listopada 2010. do siječnja 2011. ukupno 12 puta provalio u automate za kavu koji se nalaze u bolnici, a vlasništvo su tvrtke iz Buzeta. Iz automata je krao sitan kovani novac, u ukupnom iznosu od oko 9 000 kn. Protiv 35-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog kaznenih djela napada na policijske službenike i teških krađa redovnim putem.



Stranica