Na Žabici oštećeno šest automobila

Slika auto_policija.jpg

Jučer nešto prije 18,00 sati na parkiralištu Žabica 36-godišnjak iz Rijeke oštetio je šest osobnih vozila, riječkih registarskih oznaka.  

FOTO: Ilustracija

Jučer nešto prije 18,00 sati na parkiralištu Žabica  36-godišnjak iz Rijeke oštetio je šest osobnih vozila, riječkih registarskih oznaka. Od oštećenih vozila dva su u vlasništvu tvrtki iz Rijeke i Viškova, dok su vlasnici ostalih vozila četvero Riječana, starosti od 48 do 65 godina. Na osobnim vozilima Chevrolet  aveo, Opel vectra  i Volkswagen golf  razbijeno je prednje vjetrobransko staklo, na osobnom vozilu Renault laguna otkinut  je lijevi retrovizor i napuknuto prednje vjetrobransko staklo, a na osobnom vozilu  Opel vectra otkinut je desni retrovizor, dok je na osobnom vozilu Peguot 405  došlo je do napuknuća prednjeg vjetrobranskog stakla.Materijalna šteta nastala na vozilima će biti utvrđena naknadno.

36-godišnjak je doveden u I. policijsku postaju Rijeka gdje mu je izmjerena koncentracija alkohola od 2,82 g/kg, te je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola).

Protiv ovog 36-godišnjaka će biti podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Rijeci redovnim putem zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje na javnom mjestu kojim se vrijeđaju  građani ili narušava njihov mir).



Stranica