Mali Lošinj: Smrtno stradao radnik, dvojica teško ozlijeđena

Slika traka07.jpg

Prilikom adaptacije obiteljske kuće u Ulici Šime Kvirina Kozulića na Malom Lošinju, dana 10. prosinca smrtno je stradao 35-godišnjak iz Nedelišća. Zbog zadobivenih ozljeda u KBC Sušak prevezeni su 28-godišnjak iz okolice Nedelišća, te 37-godišnjak s područja Gornjeg Mihaljevca.

FOTO: Ilustracija

Prilikom adaptacije obiteljske kuće u Ulici Šime Kvirina Kozulića na Malom Lošinju, dana 10. prosinca smrtno je stradao 35-godišnjak iz Nedelišća. Zbog zadobivenih ozljeda u KBC Sušak prevezeni su 28-godišnjak iz okolice Nedelišća, te 37-godišnjak s područja Gornjeg Mihaljevca. Svi stradali radnici zaposlenici su građevinske tvrtke sa sjedištem u Nedelišću.

Izvršenim očevidom je utvrđeno kako je do nesreće došlo prilikom ukopavanja utora u postojeći kameni zid u potkrovlju. Zid se potom urušio prema unutrašnjosti kuće, kojom prilikom su komadi zida pali na radnike koji su u blizini čistili materijal s gradilišta. Na stradalog 35-godišnjaka pao je komad zida većih dimenzija, uslijed čega je nesretni radnik ubrzo preminuo.  Stradali 37-godišnjak je izvan životne opasnosti, dok je 28-godišnjak nažalost i dalje životno ugrožen.



Stranica